Pripravili sme si pre vás foto návod ako správne pripraviť Legendárne buchty, aby boli krasne nadýchané, mäkkučké a voňavé. S týmto postupom v šiestich krokoch zaručene vykúzlite tie najlepšie buchty pre vašu rodinu alebo priateľov. Pozrite sa lepšie na naše tipy a triky.
1. Ešte zamrazené buchty rozložte na plech vystlaný papierom na pečenie, rovnomerne s rozstupmi cca 5cm.

|
2. Jedno celé vajce rozšľahajte v cca 2dl vody a potrite dôkladne každú buchtu tak, aby bol celý povrch buchiet potretý.

|
3. Nechajte buchty na plechu voľne rozmrazovať cca 3 hodiny. Buchty pred pečením musia dostatočne podkysnúť, dvojnásobne zväčšia svoj objem a rozstupy medzi buchtami sa zmensia na cca 1cm.

|
4. Buchty pečieme cca 15 minút na teplote 175°C. Každá piecka pečie trochu inak, preto je treba prvé pečenie vo vašej piecke odsledovať. Počas pečenia ešte mierne zväčšia svoju veľkosť až sa môžu dotýkať.

|
5. Buchty sú hotové vtedy, keď sú rovnomerne dohneda upečené nie len zvrhu, ale aj zospodu.

|
6. Odporúčame servírovať posypané s práškovým cukrom. Pri slaných buchtách môžete potrieť roztlačeným cesnakom.

|
DOBRÚ CHUŤ!
|
|