ZLOŽENIE: plnka s ružovou čokoládou a kusmi jahôd, pšeničná múka, sušené mlieko, cukor, vajcia, soľ, voda, droždie, maslo 82%.
Ružová čokoláda s jahodami (alergény: 1,3 6, 7)
viac
Čerstvo upečená hotová buchta.
Hmotnosť jednej buchty cca 165g.
ZLOŽENIE: Ružová čokoláda s jahodami (alergény: 1,3 6, 7)
cukor, rastlinný olej a tuk (slnečnicový, palmový), LAKTÓZA, modifikovaný škrob, bezvodé MLIEČNE MASLO, plnotučné sušené MLIEKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, arómy, antioxidant: výťažok z rozmarínu, celé jahody, červené potravinárske farbivo, PŠENIČNÁ MÚKA, sušené MLIEKO, MASLO 82%, cukor, VAJCIA, soľ, voda, droždie, perníkové korenie.
NÁVOD NA PRÍPRAVU: mrazený výrobok rozložte na papier na pečenie na plech s 3-4cm rozostupom, potrite rozšľahaným vajcom s vodou a nechajte rozmraziť pri izbovej teplote 3 hodiny alebo v chladničke z večera do rána a nechajte ešte mierne nadkysnúť pri izbovej teplote, aby zväčšili svoj objem. Tesne pred pečením opäť postriekajte vajcovou zmesou. Následne pečte 15-20 minút pri tepote 180°C až kým spodok a vrch výrobku nenadobudne zlatohnedú farbu.
HLBOKO MRAZENÝ POLOTOVAR, SKLADUJTE MAX. 6 MESIACOV OD DATUMU VÝROBY PRI TEPLOTE -18°C .
Minimálna trvalivosť 24 hod.
Plnka | Kombinovaná plnka |
---|---|
Slané / Sladké/Špeciál | Špeciál buchty |
Marian Michalík Overená recenzia
Overená recenzia od registrovaného zákazníka.